Sommer udsalg - Spar op til 50% på udvalgt produkter
0 0

Tekstiler

Varer 1-48 af 75

Faldende orden
Side
pr. side

Boligtekstiler

I indretningen af boligen, kan tekstiler bidrage med en noget helt unik tekstur, som tilfører en blødhed i den generelle indretning. Imellem materialer som stentøj, glas, træ og metal, skiller boligtekstiler sig betydeligt ud, og giver rummet en ny dimension.  

Ikke nok med at bløde tekstiler, som pyntepuder, plader og gulvtæpper, virkelig kan noget med struktur, så indbyder det nordiske klima særdeleshed også til at vi omgiver os med lune og bløde stof i boligen, som kan hjælpe os med at holde varmen især i vinterhalvåret. At svøbe sig i en blød plaid i sofaen, efter at man har været ude i den bidende kulde, følelse både rart og varmt.

Boligtekstiler i tråd med tidens boligtrends

De bløde produkter, man inddrager i indretningen, har ikke kun et æstetisk formål, men er også en brugbare ting, der kan gøre tilværelsen mere bekvemmelig for sig og dine gæster. En siddehynde kan gøre det mere behageligt at sidde på en bænk eller en stol. Pyntepuder pynter ikke kun, men kan også være en god rygstøtte eller behagelig at hvile hovedet på, når du ligger på sofaen og ser en god film.

En god plaid, er skøn at have med på terrassen, til de kølige forårs- eller sommeraftner. Svøb dig ind i den og mærk blødheden og varmen spreder sig. En god vært eller værtinde har selvfølgelig altid en plaid, som gæsterne kan låne, hvis de skulle blive lidt kuldeskær.

Skab en helhed med boligtekstiler

Tekstiler, kan være med til at understrege den røde tråd og sammenhængen på tværs af rummene i dit hjem. Puder og plaider, en nem måde at tilføje et farvestrejf, og måske lade en nuance eller flere, være gennemgående i din boligindretning. Stil og personlige indretningspræferencer kan ændre sig over tid, og måske har du brug for lidt forandring og fornyelse i dit hjem, så det enten matcher bedre til din livsstil eller hvad der er trendy, og moderne lige nu og her.

Boligtekstiler kan gøre meget for boligfornyelse, uden du behøver finde den helt store tegnebog frem. Du kan nemt, hurtigt og billigt skifte stemning, blot ved brug af nye farver og prints på boligens tekstiler.

Tekstiler i mange farver, materialer og designs

Vores sortiment af boligtekstiler rummer produkter i et bredt udvalg af farver, design, mønstre og materialer. Om du er mest til ensfarvet puder, tekstiler med struktur, så kan du finde dem hos os. Kombinér og mix produkterne på kryds og tværs, og opnå et levende, trendy og unikt udtryk i hjemmet. Blandt alle de flotte farver og materialer, kan du finde dig godt til rette og slappe af i lækre omgivelse.

Plaider pyntepuder og gulvtæpper, er med til at skabe en behagelig atmosfære, som føles blød, varm og imødekommende. Brug produkterne i din sofa, lænestol, daybed, bænk eller på din seng, især hvis du er typen, der gerne læser eller ser tv i sengen, så vil et par pyntepuder i ryggen, være et hit.

Skab harmoni og balance mellem materialerne, og inddrag også gerne planter, der også er med til at personliggøre din boligindretning.