Sommer udsalg - Spar op til 50% på udvalgt produkter
0 0

Fyrfadsstager

17 varer

Faldende orden
pr. side

Fyrfadsstager

Fyrfadsstager og de tilhørende lys, er en nærmest evergreen i boligindretningen. Lyset, der indsættes i stagen er næsten altid det samme, og derfor er æstetikken bundet hundrede procent op på designet af selve fyrfadsstagen. Det gode ved fyrfadslys, er at de er billige, nemme at opbevarer, da de ikke knækker ligesom kronelys risikerer at gøre. Derudover, så er fyrfadslys næsten at finde i enhver husholdning. Fyrfadstager sikrer en stabil base for lyset, og tager eventueller dryp af stearin.

Fyrfadsstager i indretningen

Fyrfadstager formår virkelig at sprede hygge i alle omgivelser, de placeres i. Mange stager er designet, så de giver et unikt lys og stagerne lyses op i den farve,, den er udformet i.

Fyrfadstager fylder i modsætningen til høje lysestager med kronelys i eller bloklys, kun meget lidt og kan derfor placeres andre steder end andre lysstager. Et eksempel kan være på gæstetoilettet eller i entréen. En anden fordel ved at placere denne type lys, der hvor pladsen kan være trang, er at de fleste stager skærmer den levende flamme og derfor er mere sikker, at have stående. Dertil så går fyfadslys selv ud, når brændetiden og stearinen er opbrugt, hvilket er yderst praktisk ved eksempelvis festlige lejligheder, hvor man måske godt kan glemme at slukke stearinlysene.

Flotte fyrfadsstager

Det er blevet meget moderne at benytte elektriske stearinlys og fyrfadslys. Både ift. indeklima og sikkerhed er dette et glimrende alternativ til stearinlys. Især med de elektriske fyrfadslys, kan afhængig af stagens design slet ikke spotte om det er den ene eller anden variant, der "brænder".

Brug fyrfadsstager som et stemningsfyldt element i din boligindretning, og placér dem gerne rundt omkring i boligen. Skab et mere legende element i din indretning ved at placerer flere forskellige stager sammen på et bord eller en kommode. Brug gerne et smukt fad under, dette binder hele samlingen bedre sammen som en enhed. 

Fyfadsstager inde og ude

Vores udvalg af fyrfadsstager spænder over mange lækre designs og materialer. Både helt små stager til større hurricanes, som også kan benyttes med et bloklys, hvis man ønsker en længere brændetid. 

De større stager i glas, kan også sagtens på teressen på en sommerdag eller aften, da designet skærmer flammen for vinden. Ønsker du endnu mere lys på terressen, så tag et kig på vores udvalg af lanterner.

Brug den varme og behagelige stemning både ude og inde med fyrfadsstager.