Sommer udsalg - Spar op til 50% på udvalgt produkter
0 0

Pyntepuder

Varer 1-48 af 62

Faldende orden
Side
pr. side

Pyntepuder

Hos Coselig.dk elsker vi pyntepuder! Det håber vi også at du gør. Det fede ved pyntepuder, er at det hurtigt, nemt og billigt, kan ændrer din boligindretning ret radikalt.

Pyntepuder er ikke kune lækre fordi de tilføjer meget til hjemmet rent visuelt, de er også super praktiske og funktionelle, da de både kan være et rart sted at ligge hovedet på, og kan give en god rygsupport i eksempelvis sofaen, i sengen, alkoven eller i din yndlings lænestol.  Når vi udvælger puder til denne kategori, så fokuserer vi på lækre materialer, flotte farver og mønstrer. Vil puden tilføre noget ekstra rummet den placeres i?

Bløde pyntepuder

Alle vores pyntepuder, er bløde og fluffy, da de alle leveres inklusiv en lækker inderpuder i høj kvalitet. Du modtager altså både pudebetræk og monteringspude, når du bestiller en pyntepude fra Coselig.dk.

Monteringspuderne er bløde, men har også den fasthed, som man bør forvente af en pude af god kvalitet. Fastheden betyder at puden er brugbar også til at ligge på, og du slipper for sammenfaldne puder, som du konstant skal gå og ryste. Betrykket kan nem tages af monteringspuden, og vaskes i vaskemaskinen. Læs vaskeanvisningen på produktet, inden vask.

Det er altid skønt at have en lækker blød pude ved hånden, når man skal slappe af uanset om, det er i hjemmet, i sommerhuset, i campingvognen eller på terressen.

En pude, kan være med til at gøre en forholdsvis ubekvem siddeplads langt mere komfortable.   

 

Pyntepuder er et must i boligindretningen

Pyntepuder også kaldet sofapuder, er ikke kun funktionelle ift. at øge dig og dine gæsters komfort, de er også yderst dekorative dekorative, og tilføjer en hyggelig stemning til ethvert rum. 

Tekstiler er yderst trendy i boligindretnigen, nok fordi de formår at tilføje en vis blødhed og luksiøsitet til hjemmet. Så husk lange gardiner, plaider, gulvtæpper og sofapuder når du indretter rummene i din bolig.

Foruden blødhed og hygge, så kan sofapuder også bidrage med noget farve og tekstur i eksempelvis sofaen, sengen, lænestolen eller alkoven. Pyntepuderne kan stå som en flot kontrast eller supplerer sofaens farve rigtig flot. 

Kombinér en række puder i forskellige størrelser, mønstre og typer af tekstiler og opnå et meget personligt udtryk i din indretning.

Sofapuder eller pyntepuder

Vi elsker den blødhed og tekstur, som lidt dekorative puder kan give til et rum, og vælger du tekstiler som velour og fløjl, opnår du også en følelse af eksklusivitet. Er du mere til den helt bløde og hyggelige stemning, så overvej en af vores pyntepuder betrukket med dejlig vamset plysset stof.

Vi håber at vores udvalg af pyntepuder, kan inspirere sig til boligindretningen hjemme ved dig selv, eller måske til en gave, som du snart skal forære. Ønsker du, at udvide den nye indretningstil til andre dele af hjemmet, så kig dig omkring på shoppen - måske der var andet, der kunne friste.