Sommer udsalg - Spar op til 50% på udvalgt produkter
0 0

Nyheder

5 varer

Faldende orden
pr. side

Nyheder

Boligtrends og tendenser er en skiftende og evigt foranderlig størrelse og det kan til tider være svært at følge med fra sæson til sæson. Vi får løbende nye produkter på Coselig.dk, og de brandvarme nyheder, vil du kunne finde i denne kategori. Vi udvælger altid produkter med blik for det lantidsholdbare - både til glæde for din pengepung og miljøets ressourcer.  

Nyt og grønt til boligen

Når du skal shoppe nyt til boligen, kan du vælge at fokuserer på tidens trends, som er mijørigtige såsom produkter i bærerdygtige materialer, såsom bambus, sten, hør og genbrugspapir.

Mange af produkterne i sortimentet her på Coselig.dk er udført i naturens egne neutrale farver, og mane er også produceret af naturlige materiale.

Derudover har vi stort udvalg af naturtro blomsterstilke, grene og planter. Selv om disse oftest er produceret af plastik, så kan de i sidste ende være en ressourcebesparelse. Disse naturtro alternativer kan du nemlig have glæde af i rigtig mange år - modsat hvis du køber nye planter og buketter, som du kun har stående i en uges tid.

 

 

 

 

 

 

 

Nye boligtrends og tendenser

I denne kategori, vil du altid kunne finde de nyeste produkter på shoppen. Så er du vant til at besøge Coselig.dk, så ved du hvor du skal kigge, hvis du er på udkig efter de nyeste produkter, som er landet på vores lager.

Vi håber, at du vil finde kategorien inspirerende, og være med til at give dig nye idéer til din boligindretning af både hjem, sommerhus og udeliv.

Søger du anden inspiration end produktnyheder, så kan du tage et kig på vores inspirations-kategori, hvor du kan læse mere om tidens trends og tendenser, tips og hacks. 

Hold dig opdateret

Er du vill med at læse boligmagasiner, boligblogs, følge influencere, der har fingeren på pulsen, når det kommer til boligindretning, så vil vi gerne stille os i køen, af steder, hvor du finder boliginspiration - vi smider den endda gerne direkte i din indbakke.  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag besked om, hvad der sker af nye tiltag på Coselig.dk. Vi deler gerne lækre nyheder, gode tilbud, inspiration og information, som du ikke ønsker at gå glip af.