Sommer udsalg - Spar op til 50% på udvalgt produkter
0 0

Kunstige orkidéer

40 varer

Faldende orden
pr. side

Kunstige Orkidéer

Kunstige orkidéer kan gøre noget helt særligt for dit hjem, så hop med på én boligtrend, som du ikke fortryde. Aldrig har det været nemmere at indrette med smukke og naturtro blomster, der holder meget længere tid end 1 uge.  For personer, der ikke besidder de store planteevner - eller snarer pasningen her, hvil nu kunne købe smukke orkidéer, som kan pryde hjemmet i mange år fremover.  Med de kunstige blomster, vil du kunne sand plantelykke, udn at frygte, at det kun er spørgsmål om tid førend den er væk igen. Du kan derved udleve drømmen om at få farverige blomster ind i hjemmet med de kunstige af slagsen. 

Smukke kunstige orkiddéer

Senest var kunstige blomster meget populære i 80'erne og 90'erne, men da var blomsterne slet ikke så naturtro, som de er i dag. Derved er disse totalt uden sammenligning. De kunstige blomster har også opnåt en ny epoke nu, hvor de er mere populære end nogensinde før.

En af de største fordele ved at købe kunstige planter, er at de er nemme at vedligeholde, og ikke kræver pasning. Du skal blot huske at aftørre dem med en fugtig klud fra tid til anden, så de ikke samler for meget støv. Når du skal på ferie eller være væk fra hjemmet, behøver du altså ikke bekymrer dig om, hvorvidt dine planter vil overleve den manglende pasning.

 

Naturtro orkidéer

Køb kunstige orkidéer, og lad dem pryde i dit hjem eller på en overdækket terresse. Har du et sommerhus, en ferielejlighed eller campingvogn, måske bare et rum uden sollys, så er kunstige blomster en super løsning til at skabe samme naturlige og farverige stemning, som i hjemmet. Du behøver ikke tænke på planterne, når du lukke sommerhuset ned for sæsonen eller om de får nok lys i et badeværelse uden vindue i. Har du et kontormiljø, klinik eller en butik, som kunne trænge til lidt liv og farve, så vil de smukke kunstige orkidéer også være et ideelt valg, da man ikke behøver tage planterne med hjem i weekende eller på lukkedage og helligdage.

Vi har et stort udvalg af farverige og elegange orkidéer i forskellige størrelser og prispunkter.

Orkidéen er en yderst elegant og skulpturel plante, hvilket gør den populær i mange hjem. Der er dog også tale om lidt af en diva-plante, der er svær at passe, og få til at blomstrer påny, når først blomsterne er faldet af. 

Køb orkidéer til kæresten

Synes du din kæreste har fortjent, en plante eller buket, bare fordi. Overvej disse skønne naturtro planter som din kæreste kan have glæde af i mange år.  Vil du hellere gå med en naturtro buket, så har vi også et stort udvalg af disse.

Måske skal du til fødselsdag eller inflytterfest, og mange inspiration til den obligatoriske gave. Tag et kig på disse smukke orkidéer og lad dig inspirerer.