Sommer udsalg - Spar op til 50% på udvalgt produkter
0 0

Fødselsdagsgave

19 varer

Faldende orden
pr. side

Fødselsdagsgave

Kender du en skøn fødselar, som har fortjent en rigtig god gave? Her hos Coselig.dk, gør vi en dyd ud af at gøre shopping oplevelsen særligt nem og bekvem for dig – også når du er på udkig efter en gave. Vi har fundet en masse gode gaveidéer frem til dig, som forhåbentligt kan inspirere dig eller præsentere den helt rette gaveidé for dig. 

Har du snart fødselsdag, så kunne det være der også er en lille smule inspiration til din egen ønskeseddel.

Gaven til manden/kvinden, der har alt!

Som du måske har oplevet, så kan det være rigtig svært at fine den helt rigtige fødselsdagsgave, og nogle gange virker udfordringen allerede uoverkommelig inden gavejagten rigtig er gået i gang. Fødselaren har måske ikke givet dig en ønskeseddel, og derfor er du lidt på bar bund ift. hvad vedkommende vil blive glad for.

Alternativet til de klassiske blomster kunne være en smuk vase, hvor i man kan isætte sine blomster. Overvej gerne natutro blomster og blomsterbuketter, som fødselaren kan have glæde af i mange mange år.
Vores sortiment rummer mange både klassiske stilrene vaser og de mere unikke vaser. Forær vasen med en buket naturlig blomster eller bestil vasen sammen med vores evighedsbuketter med naturtro blomster. En anden lækker gave kunne være af den mere hyggelige karakter. Søde drømme på sofaen med en plaid og pyntepuder, er den perfekte gave til hyggesprederen. Både plaid og puder pynter også flot på sofaen, når de ikke bliver brugt af fødselaren.

Fødselsdagsgaven, til én du har kær

Giv en hyggelig gave, der spreder god stemning. Vores mantra er, at boliindretning skal være med til at skabe stemning og hygge i hjemmet. Derfor vil du ikke kun kunne købe en gave hos os, men du køber også en stemning, som du kan viderebringe. 
 
Forær et sæt smukke stearinlys med forskellige farvekombination og flotte former, og tilkøb evt. et sæt overdådige lysestager. Så er fødselaren klar til at tænde op for den hyggelige stemning. 

Måske du mener, at modtageren fortjener lidt mere hverdagsluksus, og du ved at han/hun, går meget op i mad . Tag et kig på vores flotte serier af stentøj, som er yderst holdbart og unikt. Perfekt til servering af al den skønne mad, eller til et smukt dækket bord.

Er fødselaren vild med sin have, og haveejer med stort "H", så vil vedkommende med garanti værdsætte nogle smukke lanterner til terrassen. 

Den perfekte fødselsdagsgave

Vi ønsker, at hjælpe dig med at finde den perfekte fødselsdagsgave. Vi håber, at du vil kunne finde masser af  inspiration til en gave for livet, som modtageren vil knuselske.

Vi har udvalgt en række produkter, som vi selv ville forære i fødselsdagsgave til mænd og kvinder i alle aldre.

Køb nemt og bekvemt gaven online. Vi leverer dag- til -dag, så du kan nå, at købe en gave med forholdsvis kort varsel.