Sommer udsalg - Spar op til 50% på udvalgt produkter
0 0

Bolig

Varer 1-48 af 870

Faldende orden
Side
pr. side

Boligindretning

Din boligindretning er, ikke kun en samling af ting, men for nogle er det en decideret hobby, som afspejler både din personlighed og livsstil. Derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvad du fylder dit hjem med. Skab et miljø, der får dig til at slappe af og ikke mindst føle dig hjemme. 

Personlig boligindretning

Boligindretning sætter tonen an for atmosfæren i dit hjem, og derfor er det bestemt ikke ligegyldigt. 

Skab stil og karakteristika med produkter i naturlige materialer. Skab sammenhæng mellem stil og tema, ved at vælge naturens egne nuancer, såsom brun, beige, grøn, grå, blå.

Boligindretning handler ikke om, rigtigt og forkert, men om hvad du kan lide at omgive dig med. Måske er du glad for mange farver, eller foretrækker lyse eller mørke rum. 

Har spiller valget af vægfarver og tekstiler en stor rolle ift. hvordan rume og hjemmet opleves. Ved brug af lamper og lanterne vil du kunne bruge lys til at frembringe en helt anden atmosfære end et rum, der udelukkende er oplyst af dagslys.

 

Boligindretning, sætter stemningen

Leg og kombinér teksturer og materialer på kryds og tværs. Dette er megt til at gøre indretningen mere spændende og skabe dybde i rummene. I sær tekstiler kan tilføre en masse varme og hygge til din boligindretning. Brug pyntepuder og plaider i stuen, soveværelset og udendørs på terrassen.

Små detaljer i boligindretningen

Skab balance og ro i dit hjem, ved at udvælge produkter, der komplimenterer hinaden i design eller farve. Inddrag små personlige tilføjelser såsom private fotografier i flotte billedrammer eller udvælg dekorative elementer, der afspejler en personlig hobby eller interesse. Det vigtigste i boligindretningen at du får skabt et indbydende rum for dig og dine gæster.

Vores øget fokus på bærerdygtighed og miljø, sætter i disse år et stort aftryk i boligindretningen, og vi omgiver os derfor gerne med materialer såsom stentøj, træ, bambus og hør.