Sommer udsalg - Spar op til 50% på udvalgt produkter
0 0

Lamper og belysning

26 varer

Faldende orden
pr. side

Lamper

Kast nyt lys på din bolig, med flotte nye lamper. Lyset i din bolig kan ændre hele oplevelsen af dit hjem, og derfor er det vigtigt at finde den helt rigtige belysning, til hvert enkelt rum i din bolig. En type belysning, der komplimenterer både indretningen, mængden af naturligt lys i rummet, og hvilken funktion rummet har.

Der findes mange forskellige lyskilder, og for at finde den rigtige til et specifikt værelse eller opholdsrum i din bolig, er det vigtigt at indtænke, hvordan man bruger rummet.

Her på Coselig.dk, finder du forskellige typer lyskilder; væglamper, loftslamper, bordlamper eller lyskæder.

I nogle rum giver det mening at kombinere forskellige typer af lamper, så du kan justere belysningen efter tiden på dagen eller efter behov.  

Lamper til ethvert rum

Måske har du opdaget, at du har brug for mere eller bedre belysning i dit hjem, kan også ske, at du blot drømmer om lidt indretningsfornyelse. I dit velvære og din trivsel, spiller lys en væsentlig rolle især i et nordisk land, hvor det naturlige lys, er meget begrænset i vinterhalvåret. Derfor kan den optimale indendørs belysning væres essentiel for dit humør og dit energiniveau i de mørke timer.  

Om du søger lamper til læsekrogen, hen over spisebordet eller som sengelampe, så vil du kunne finde en belysningsløsning i vores sortiment, som kan opfylde dit behov. Foruden en funktionel funktion, så synes vi også vores lamper kan bidrage med en stor portion hygge og som et stilfuldt element i din boligindretning.

 

Lamper i naturlige materialer

De fleste af lamperne du finder på Coselig.dk, er produceret af naturlige materialer blandt andet; hør, bambus, træ, genanvendt papir og metal. Materialer, som belaster miljøet langt mindre end f.eks. plastik. I

Tilvalget af bæredygtige materialer, er ikke tilfældig, og generelt så har vi en forkærlighed, for at bruge naturlige produkter i boligindretningen, men samtidig passe på naturen udenfor. Af samme årsag, så er mange af lamperne i sortimentet også jordtoner og naturfarver.

Stemningsfuld belysning

Skab en afslappet atmosfære, samtidg med at du inddrager en dekorativ tilføjelse til indretningen. Nogle lamper har flere funktioner, og kan både lyse store dele af et rum op, og samtidig skabe hygge og en god stemning i rummet. 

Lyset fra lamperne afhænger i høj grad også af, hvilken type lyskilde, du indsætter i den enkelte lampe.På lamperne fremgør det, hvor Watt du må sætte i lampen, men du må altid sætte en el-pære i med en lavere effekt eller en glødepære, for derved ar skrue helt op for hyggen.

Er du på udkig efter en hyggelig type belysning, som du også nemt kan tage med ud på terrassen eller altanen? Så har vi også et stort udvalg af lanterner, så anbefaler vi dig at kigge nærmere på kategorien for dette.