Sommer udsalg - Spar op til 50% på udvalgt produkter
0 0

Dekoplanter

Varer 1-48 af 88

Faldende orden
Side
pr. side

Grønne dekoplanter

En af tidens helt store boligtrends, er grønne planter og gerne mange af dem. Men måske du ikke just er typen, der er født med grønne fingre, og kan formå at slå selv en kaktus ihjel. Du behøver dog ikke gå uden om den grønne trend i din boligindretning, blot af denne årsag.

Kunstige planter tilbyder dig samme plantelykke, som den ægte vare, men helt uden besværet med pasning og pleje. Drømmen om at kunne fylde hjemmet med grønne planter og farverige planter, lever derfor i allerbedste velgående.

Naturtro dekoplanter

For nogen hænger kunstige planter uløselig sammen med 80’erne og 90’erne, hvor de senest havde deres storhedstid. Der er dog sket meget i de mellemliggende år, og i dag produceres kunstige planter og blomster, så naturtro, at det kan være svært at se, at de ikke levende. Her kan årsagen til den stigende popularitet, nok også findes. De livagtige planter er yderst efterspurgte, og det forstår vi godt. Du kan nu få det naturlige udtryk i boligen, som du ønsker helt uden al det krævende arbejde, der normalt følger med.

Den eneste pasning de kunstige blomster og planter har brug for, er at husker at støve dem af fra tid til anden. I en travl hverdag, behøver du ikke længere, gå og huske dig selv på, at planterne skal vandes og gødes. Du kan rejse væk hjemmefra uden at skulle alliere dig med en plante-sitter.    

Dekoplanter til alle hjem

Skab et lækkert miljø med kunstige planter uden at gå på kompromis med sort, type eller størrelse. Det er efterhånden muligt at finde et hav af plantevarianter i én kunstig variant, og mange findes, dertil i mange varierende størrelser. Hvis du har en yndlingsplante, så er det måske endda muligt at finde denne i en kunstig udgave.

Gør dine naturtro planter og blomster endnu mere virkelighedstro ved at placerer dem i en krukke eller vase og arrangér dem, som du finder flot og indbydende. Nogle af blomsterne har meget lange stilke og vil derfor egne sig særdeles godt i f.eks. en gulvvase. De naturtro potteplanter er allerede i en plastikpotte, men ønsker du et mere personligt og naturligt look til disse, placér dem da i en urtepotteskjuler, zinkspand eller flettet kurv, der er ingen begrænsninger, da planten ikke behøver vand, er du fri for at indtænke, at beholderen skal kunne modstå dette.

Grønt plantemiljø med dekoplanter

Kunstige planter er ideelle til at have steder, hvor der sjældent er mulighed for tilbagevendende pasning såsom i sommerhus, kolonihavehuset eller campingvognen, hvor du kun kommer i perioder. I kontormiljøer kan de kunstige planter også være en stor fordel, hvis ikke man har mulighed for, at nogen kan passe planterne i ferieperioderne.

Hvis du er typen, der elsker at holde fest eller måske bare ønsker en mere holdbar og vedvarende løsning til dekorationerne til brylluppet, konfirmationen eller den runde fødselsdag, så vil du med den naturtro version kunne genbruges igen og igen, eller blot pynte videre derhjemme, når festen er forbi.