Sommer udsalg - Spar op til 50% på udvalgt produkter
0 0

Lysestager

Varer 1-48 af 92

Faldende orden
Side
pr. side

Lysestager

Lysestager sættes på bordet eller andet møblement, når manenten ønsker at understrege den hyggelige stemning eller ved særlige festlige lejligheder. Levende lys tilføjer bare noget helt unikt ift. atmosfære og oplevelsen af et rum. Især i den mørke tid om vinteren, bidrager tændte lys til hygge og lidt ekstra varme.  

Lysestager i indretningen

Lysestager fungerer ikke kun som en holder til stearinlys, de kan også være yderst dekorative og fungerer som en del af din boligindretning.

De mange flotte former, farver og materialer, som du kan finde lysestager i, kan enten understrege indretningen i hjemmet eller bidrage som en mere central del i rummet.

Du kan med fordel stille en masse forskellige stager, sammen i en klynge, og skabe en helt personlige og unik installation af levende lys. Vælg stager i forskellige højder, farver og facener og tilfør lidt dynamik i indretningen. En enkelt stage kan ofte se lidt mærkeligt ud, som om den mangler en makker, så kombinér gerne med min. to eller flere sammen, og skabe en bedre balance i indretningen.

To lys på ét bord er også en klassiker, der virkelige sætter stemningen an. Her er to ens stager virkelig en fot kombination. Udvalg evt. nogle stearinlys i nogle flotte farver aller anderledes facon, og gør udtrykket lidt mere moderne.

Flotte lysestager

Nye lysestager kan forandrer rigtig meget i den overordnet boligindretning, de det er et ret effektivt element, der helt naturligt tiltrækker sig opmærksomhed, især når det er udstyret med levende eller elektriske lys.

Stagerne behøver ikke være dyre, for at gøre noget godt for boligindretningen. Og derfor kan de ofte skiftes ud eller tilkøbes nye, hvis man ønsker dette. Har du en god samling af lysestager, så kan du for tid til anden omrokerer disse i hjemmet, og derved skabe et helt nyt udtryk

Blandt boligtrends og tendenser, så er noget af det hotteste farvede lysestager i glas, som man sætter flere forskellige af sammen, og de skal helt monteres med snoede stearinlys. Så skal du også med på indretningsbølgen, så tag et kig nærmere på vores glaslysestager.    

Lysestager til hjemmet eller fest

Levende lys er et must til enhver ordentlig fest, og er du lidt træt af tre fyrfadslys på en underkop, så har vi mange budgetvenlige stager, til både kronelys, fyrfadslys og bloklys, som med garanti vil være en flot dekorativ tilføjelse til ethvert festdækket bord.  

De samme lysestager kan også stå flot i hjemmet, og sættes på bordet ved særlige lejligheder eller i hverdagen, hvis man har brug en hyggelig stemning.