Sommer udsalg - Spar op til 50% på udvalgt produkter
0 0

Borddækning

Varer 1-48 af 54

Faldende orden
Side
pr. side

Borddækning

Skab en perfekt borddækning med vores elegante udvalg af tallerkner, bestik, skåle, service, kopper og glas. Vi tilbyder en bred vifte af stilfulde og holdbare produkter, der passer til enhver smag og lejlighed, uanset om det er hverdag eller fest.

Borddækning med stentøj

Vores serie af tallerkner, kopper og mange af vores skåle, er i stentøj, som både har et flot rustikt udtryk, men også har en ekstrem god holdbarhed.

Stentøj karateristika, gør prodkter i materialet til en favorit i mange hjem. 

Det robuste materiale betyder, at det kan modstå daglig brug i køkkenet, selv i en travl børnefamilie. Stentøjet er mere hårdført end porcelæn i særdeleshed mere modstandsdygtigt over for skår og revner. Holdbarheden gør, at stentøj til et ideelt valg til hverdagsbrug, da det kan modstå både stød og slid.

En anden af stentøjets fordele er, at det har en naturlig evne til at bevare varmen, hvilket gør det perfekt til servering af varme retter. Når stentøj bliver opvarmet, absorberer det varmen og holder maden varm i længere tid. Dette gør det ideelt til servering af supper, gryderetter og ovnbagte retter.

Det håndlavede udseende og tekstur af stentøj tilføjer en unik karakter til din borddækning. Stentøjets holdbarhed, varmebevarende egenskaber, alsidighed og æstetik gør det til en favorit blandt kokke og køkkenentusiaster. 

Bordeækning til alle lejligheder

Uanset om det er servering af lækre retter, præsentation af mad på en elegant måde eller tilføjelse af en rustik stemning til dit køkken, finder du hos Coselig.dk produkter, der matcher din efterspørgsel. 

Når vi udvælger borddækningsprodukter til shoppen, fokuserer vi altid på at udvælge produkter i et tidløst design og med en god funktionalitet. Æstetikken for os er vigtigt og mange af produkterne til borddækning, og derfor har mange af produkterne en rustik og naturlig skønhed, der tilføjer charme til dit køkken og borddækning. Især vores stentøj er at finde i mange forskellige farver og spændende glasurer, fra neutrale jordfarver til dybbere toner, så du kan finde en variant, der passer til din  indretningsstil. 

Mange af borddækningsprodukterne fås i flere forskellige former og størrelser, hvilket gør det alsidigt i køkkenet. Fra store serveringsskåle til mindre skåle og krus. Mange af produkterne kan bruges til madlavning, servering og nogle endda til dekoration.

Nem hverdag eller fest

Generelt, er alle vores serviceprodukter nemme at rengøre, og dee fleste af produkterne tåler opvaskemaskine, hvilket gør rengøringen hurtig og bekvem i hverdagen. Eventuelle genstridige pletter eller rester kan normalt fjernes med lidt sæbe og vand. Dog bør du altid følge producentens anbefalinger for rengøring og vedligeholdelse., som er anført på emballagen til hvert enkelt produkt. Disse anføres også i vores produktbeskrivelse, ved hvert enkelt produkt.

Skal du holde fest? Så benyt dig af kunstige blomster og dekorationsmaterialer i borddækningen, og få et unikt og smukt dekoreret bord, klar til at byde dine gæster velkommen.