Sommer udsalg - Spar op til 50% på udvalgt produkter
0 0

Glaslysestager

11 varer

Faldende orden
pr. side

Glaslysestager

Glaslysestager er super trendy og moderne i boligindretning, og en smuk æstetisk tilføjelse til hjemmet

Før elektriciteten blev opfundet, var lysestagen ikke kun æstetisk, men også essentielt for menneskets livsførsel, da de blev brugt til at holde eller transportere, den vigtig lyskilde, stearinlyset rundt med. Selvom vi stadig benytter levende lys til belysning, så er det i dag, mere for stemningens skyld, og ikke af nødvændighed, som tidligere. 

Det er skønt at kunne tænde et levende lys og sætte sig under en plaid med en god bog. Især om vinteren, kan det ekstra lys og varme være rigtig skønt. Vores sortiment af glaslysestager kan benyttes til kronelys eller fyrfadslys, som de fleste har liggende i hjemmet allerede.

Glaslysestager i hjemmet

Vores glaslysestager findes i mange mange flotte farver og forskellige højder. Designet af stagerne er yderst moderne og udformet i meget organiske former. Glaslysestagerne er utroligt smukke i deres udtryk, og kan enten sammensættes parvis eller en masse forskellige i en klynge. Begge muligheder vil fungerer, til at drage opmærksom, omkring stagerne

Hvor klyngeopsætningen, vil skabe personlighed og synamik i indretningen, så vil to ens stager skabe et fint balanceret og klassisk udtryk. 

Selvom en glaslysestage, er smuk i sig selv, så vil tilføjelsen af nogle unikke stearinlys, skabe en endnu større effekt. Udvælg flerfarvede, snoede eller håndleavede stearinlys til dine stager. 

Farverige glaslysestager

Glaslysestager er en type af lysestager, som er yderst populær, og det er der nok en række gode grunde til.

Lysestager i farvet glas står i sær yderst smukt når lyset skinner igennem dem, og giver et farvespil i omgivelserne.  Glasset og dets lethed bidrager også med en vis portion af elegance.  

I vores sortiment har vi både lave, mellem og høje lysstager af glas, og i en række af faver. Derudover vil du kunne finde glasstager både til kronelys og fyrfadslys.

Vores stager er budgetvenlige og derfor billige at erhverve, og samle en personlig samling, som kan stå som et naturligt omdrejningspunkt for et rums indretning.

Stager i glas kan også sagtens stilles sammen med lysestager af andre materialer, og derved synliggøre de forskellige materialer, og glassets lethed. Vi har mange andre stager som er i helt andre typer af materialer såsom metal, cement og keramik.  

Inspirerende glaslysestager 

Vi håber, at vores sortiment af stager, kan være inspirerende for din boligindretning, og bringe glæde hjemme ved dig. Måske du skal afholde et større arrangement, hvor du skasl bruge mange levende lys, og hertil stager til at holde dem. Vores stager gør borddækningen til enhver fest helt og aldeles overdådig.

Skal vi hjælpe dig med stagerne til din fest,så kontakr os gerne,  så sørger vi for at skaffe det antal du ønsker.